Top Eleven 2013 Hack / Coduri pentru Top Eleven

Adaugat de  |  6 Comenatarii |

Am observat ca sunt la mare cautare codurile pentru jocul Top Eleven Football Manager de pe Facebook. Nu m-ar deranja daca nu as primii pe email cereri sa gasesc un hack tool pentru Top Eleven si de asta am simtit nevoia sa scriu articolul asta, in care am sa va dezamagesc (pe unii dintre voi).

Multi se intreaba daca se poate trisa la jocurile de pe Facebook. Ei bine, se poate dar nu la toate. Am vazut cu ochii mei ca se poate trisa la Candy Crash Saga cu ajutorul unei extensii Firefox destul de usor, si nu numai Candy Crash, si altele.

[highlight]

Dar din pacate pentru unii si din fericire pentru altii nu exista coduri pentru
Top Eleven Football Manager.
[/highlight]

Spun din fericire pentru altii pentru ca mai sunt si oameni care joaca calumea, care le place jocul si care numai vad rostul jocului daca se poate trisa. Singura modalitate de a avea o echipa puternica destul de repede cu jucatori peste limita nivelului este sa bagi bani reali in joc si sa cumperi tokeni, bani virtuali, pachete de sanatate s.a.m.d. Binenteles ca poti sa ai o echipa buna pentru nivelul tau, dar dureaza ceva timp si binenteles ca si putin noroc la licitatii.

Asadar, daca inca iti mai pierzi timpul cautand un hack pentru a adauga tokeni, bani etc, mai bine citesti niste instructiuni, cum sa iti faci o tactica buna, sfaturi utile de la veterani si incet incet o sa ajungi si tu mare !

6 Comments

 1. andrei

  Iun 25, 2013 at 10:14 pm

  top eleven di ce nu estecod de jucatori

 2. andrey

  Aug 5, 2013 at 9:58 pm

  tare frate

 3. dragos

  Feb 10, 2014 at 7:20 pm

  cum iau codul ?

 4. Kevin McCarty

  Mai 18, 2014 at 7:13 pm

  Am gasit un hack care mi-a dat fani, cash si tokens, treats, moral pack si stamina.

  • Dragos

   Iul 16, 2014 at 4:33 pm

   Vreau si eu ! cum facem ?

  • florin

   Iul 23, 2014 at 12:43 am

   salut daca acel hack functioneaza poti sa imi dai si mie un e-mail cu acest soft atasat ? adresa mea de e-mail este mihai.florin.87@gmail.com

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>