Rezumat Video Steaua – Basel 1-1

Adaugat de  |  0 Comentarii |

Steaua a “spart gheata” in aceasta seara impotriva elvetienilor de la Basel, reusind sa obtina primul punct in Liga. Rezumat Video Steaua – Basel 1-1, poate fi urmarit mai jos.

Steaua a jucat in aceasta seara cu Basel, pe Arena Nationala din Bucuresti si au jucat destul de prost. Au gresit foarte multe pase, au ratat ocazii din 11 metri si chiar 6-7 metri !

In prima repriza stelistii au fost dominati de

Rezumat Vide Steaua - Basel 1-1

Rezumat Vide Steaua – Basel 1-1

In repriza secunda, elvetienii au inceput ei in forta de data asta, iar in minutul 48 au reusit sa deschida scorul, dupa o greseala incredibila a lui Latovlevici. Dupa ce au deschis scorul, FC Basel au atacat mai putin si parca au stat mai mult “la cutie”, incercand sa-i surprinda pe stelisti pe contra-atac.

Apoi au urmat ocaziile de gol de care vorbeam mai devreme, acelasi Latovlevici singur in ~7 metri, si-a facut mingea pe dreptul si a sutat-o paralel cu poarta. A fost out. In minutul 74 Tatu este gasit excelent in 11 metri de o centrare a lui Adi Popa, dar atacantul stelist a trimis cu mult peste poarta. Probabil a vrut sa trimita “balonul” in statia tramvaiului 40.

In minutl 87, dupa o faza foarte asemanatoare cu cea din minutul 74, Adi Popa a reusit surprinzator sa prinda o minge pe partea dreapta si a centrat excelent pentru acelasi Tatu care de data asta, nu a mai ratat si i-a adus lui Steaua primul gol si primul punct in grupele Champions League.

Rezumat Video Steaua – Basel 1-1

[ads3]


Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>