Inima de Tigan Online

By | April 1, 2013

Inima de Tigan Online:

Nu stiu cati dintre Romanii nu au urmarit macar un episod din serialul Inima de Tigan. A fost difuzat pe Acasa TV, acum mai bine de 5 ani, iar in 2013, este redifuzat in fiecare zi cate un episod.

In iunie 2008 a facut istorie pentru Acasa, cand a fost ultimul episod din inima de tigan, s-au inregistrat audiente record pentru acest post. La ora 22:18 s-a inregistrat 19 puncte de rating si o cota foarte mare de piata (38,4%), acest lucru insemnand ca la ultimul episod s-au uitat aprox. 2.162.000 de Romanii !

Pe langa acest record, de-a lungul timpului s-au stabilit si altele, cum ar fi ca au fost primii din Romania care au filmat in Desertul Sahara si de nenumarate ori au reusit sa fie lideri de audienta, surclasand de cele mai multe ori concurenta!

Acest lucru nu prea s-a schimbat in 2013. La fel de multa lume, inca urmareste episoadele din Inima de Tigan, atat la TV cat si Online, in reluare.

[ads1]

Probabil multi stiu deja despre ce e vorba in serialul Inima de Tigan, dar nu stiu cati sunt cei care au urmarit episoadele cu sufletul la gura, asteptand cu nerabdare sa inceapa urmatorul episod sau sa apara si online. DAR daca ati ratat un episod sau poate vreti sa revedeti anumite faze sau de ce nu, episodul integral, il puteti viziona pe acest site complet gratuit. Nu este necesar nici macar un cont.

In serialul inima de tigan are un rol important iubirea, care pentru Codrut si Irina pare imposibila.
Irina este o fata cu carte, care provine dintr-o familie de romani si este fata lui Gigi Dumbrava care nu suporta tiganii.

De cealalta parte, Codrut, este tigan din satra, fiu de bulibasa si desi a invatat si a ajuns medic pe salvare, Gigi Dumbrava este impotriva relatiei lui cu Irina. Medalionu’ (asa ii spun cei din satra lui Codrut) este diferit fata de ceilalti tigani din satra, este educat sau mai bine zis, a invatat sa se descurce singur in afara satrei, dar singura chestie pe care ajunge la un moment dat sa o urasca este ca s-a nascut tigan.

Sunt multe lucruri interesante de vazut, mai ales prin ce peripetii trece Codrut pentru a fi fericit, dar si divertismentul pe care il face State Potcovaru in fiecare episod.
State a fost ales de catre fanii serialului “Cel Mai Sukar Tigan” si cred ca el merita cel mai mult, numai prin simplu fapt ca actorul a jucat foarte, foarte bine rolul de tigan si “Mafiot”.

[button color=”purple ” size=”medium” link=”http://pe-blog.eu/inima-de-tigan-online/” target=”blank” ]Click aici pentru toate episoadele de pana acum din inima de tigan ![/button]

Actorii din Inima de Tigan:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *