Ingeri Pierduti Episodul 1 Online

By | August 10, 2013

Ingeri Pierduti Episodul 1 Online –
Protagonisti din aceasta noua telenovela, Ingeri Pierduti sunt Madalina Anea si Paul Diaconescu. “Ingeri Pirduti”, marca Media Pro Pictures, se doreste a fi un succes la fel ca si cu celelalte productii, Numai Iubirea, Regina, Inima de Tigan, Pariu cu Viata etc, si daca ne luam dupa ce publicitate a avut parte Ingeri Pierduti, putem spune ca va avea succes, mai ales in randul tinerilor.

ingeri-pierduti-online

Personajul pe care il interpreteaza Paul Diaconescu in telenovela, Tudor, este un tanar care a crescut in “spatele blocurilor”, iar tatal lui este un cunoscut interlop. Tudor a fost de mic pasionat de tehnologie si masini, iar anturajul in care a crescut, cu un tata interlop si fara mama, nu il face deloc naiv, iar in situati mai dificile, el nu este neputincios si de cele mai multe ori se descurca.

Ana, personajul interpretat de Madalina Anea, este o tanara de numai 19 ani, care tine foarte mult la persoanele din jurul ei si de cele mai multe ori aceasta incearca sa preia greutatile celor dragi si sa le rezolve singura.

La fel ca si in telenovela Ingeri Pierduti, Paul Diaconescu (Tudor) si Madalina Anea (Ana) formeaza un cuplu si in viata reala, iar cei 2 formeaza un cuplu care pare de nedespartit.

Din ce stim pana acum, in noua telenovela de pe Acasa TV, vor mai juca si Diana Dumitrescu, Ioan Isaiu, Andreea Ibacka, Augustin Viziru si Zane Jarcu.

Nu uitati ! Toate episoadele din Ingeri Pierduti 2013, vor putea fi urmarite pe acest site !
Reveniti pe acest site, pentru a afla cand incepe Ingeri Pierduti, dar si pentru a afla ultimele stiri despre noua telenovela !Partea 1

[ads1]
Partea 2


Partea 3


Vezi si Episodul 2 din Ingeri Pierduti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *