Gala Saptamanii Mireasa pentru Fiul Meu din 6 Aprilie 2013

By  |  5 Comments

Gala Saptamanii Mireasa pentru Fiul Meu din 6 Aprilie 2013

Astazi, 6 aprilie 2013, in Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu vom asista la niste certuri teribile intre doua cupluri,pana unde au ajuns Dragos si Cornelia,dar si Cosmin,Cristina si doamna Emilia,ce au de impartit si de la ce s-au aprins aflam in Gala Mireasa pentru fiul meu din 6.04.2013.
Nu uitati, 4 concurenti sunt propusi spre eliminare,Vanessa,Narcisa,Florin si Andrei,maine cel care strange cele mai putine voturi va parasi competitia, asadar nu uitati sa votati mai aveti foarte putin timp.

Mireasa pentru fiul meu din 06 Aprilie 2013 – Gala Saptamanii | Gala Saptamanii mireasa pentru fiul meu din 06.04.2013 | Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 6 aprilie gala saptamaniiIncepand cu ora 14:00 la Gala Saptamanii aflati care sunt evenimentele care au marcat, recent, evolutiile concurentilor, care a fost punctul culminant al divergentelor dintre ei si la ce concluzie s-a ajuns! Tot astazi, vom afla care dintre concurenti vor fi in pericol de eliminare!

Ramaneti aproape !


Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>